Toont alle 6 resultaten

Zekeringen

Zekeringen kopen en of een zekering bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor installatiemateriaal. Zekeringen of een smeltveiligheid beschermt de bedrading van elektrische installaties tegen schade door te hoge elektrische stromen.

Zekering kopen


Zekeringen en smeltveiligheid

Zekeringen of smeltveiligheden komen voor in elektrische apparatuur, in voer- en vaartuigen en in de elektrische installatie van gebouwen, hoewel deze laatste tegenwoordig steeds meer tegen overstroom beveiligd worden met installatieautomaten. Smeltveiligheid is de formele naam voor een elektrische smeltzekering in de volksmond ook wel stop of voor de kleine Ampères zekering genoemd. Technici gebruiken de naam zekering in de algemene zin en smeltpatroon in het bijzonder. Aangezien je hier met elektriciteit werkt doe je er altijd verstandig aan om de veiligheid voorop te zetten.

Zekering bestellen

Wil jij een specifieke nieuwe zekering bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! De verzending is wel één dag langer dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.