Zakmessen

Zakmessen kopen en of één nieuw zakmes bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de doe het zelf specialist. Een goed zakmes kan je overal voor gebruiken en is dus handig bij het klussen. Wij hebben zakmessen, vaststaande messen, vouwmessen en multitools voor je getest en geselecteerd en hebben de meesten op voorraad. Met een uitgebreide collectie, vind je vast een scherp mes voor jou.

Zakmes kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Zakmessen

Een zakmes of pennenmes is een relatief klein, inklapbaar mes, meestal in de orde van grootte van 8 tot 13 cm. Het is klein genoeg om in een zak te kunnen worden gedragen, vandaar de naam "zakmes". Zakmessen zijn zeer veelzijdige hulpmiddelen, en kunnen gebruikt worden voor het openen van een envelop, het snijden van een voorwerp, tot het schillen van een appel. Naast de bekende zakmessen zijn wij ook gespecialiseerd in diverse andere kwaliteitsmessen. Het Onderdelenhuis selecteert enkel kwaliteitsproducten en bijzondere merken. Vervolgens zorgen wij voor een zeer scherpe prijs. Hierdoor heeft Het Onderdelenhuis altijd het mooiste mes, zakmes, multitool voor jou.

Zakmes bestellen

Wil jij meerdere zakmessen bestellen? Of juist net dat ene specifieke nieuwe zakmes bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Via de telefoon kan je bij ons een zakmes / multitool bestellen. Let op! Bij een telefonische bestelling is de verzending is wel één dag langer dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.