Toont alle 13 resultaten

Zaklampen

Er is genoeg keuze uit alle zaklampen. Wil jij een nieuwe zaklamp kopen en of meerdere zaklampen bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de doe het zelf specialist. Heeft verschillende soorten zaklampen op voorraad liggen. Van LED zaklamp met veel Lumen voor een grote lichtopbrengst. Of een zeer klein zaklampje voor aan een sleutelbos, wat handig is in de avond bij het zoeken van het sleutelgat. Er is vast wel een nieuwe zaklamp te vinden binnen het assortiment.

Zaklamp kopen

9,99
9,99
9,99
9,99
5,95
5,95
4,99
4,99
Zaklamp LED 58 Lumen VT99005-1
16,99
Zaklamp LED 25 Lumen VT99002-1
9,99
+
Uitverkocht
Varta Minion LED lantaarn

AA Batterijen

Varta Minion Lamp

12,99
4,99

Soorten zaklampen

Een zaklamp of zaklantaarn is een draagbare lichtbron die meestal op batterijen werkt. En is de zaklamp staafvormig, met aan één kant een lamp met reflector, met een aan- en uitschakelaar. Door de reflector achter de lamp ontstaat een lichtbundel. Er zijn ook modellen die met een band om het hoofd een hoofdlamp gedragen kunnen worden en vooral handig zijn als beide handen nodig hebt.

Oplaadbare zaklamp

Een zaklamp is meestal voorzien van losse batterijen. Soms wordt een vaste accu gebruikt of is er een soort dynamo aanwezig (knijpkat). Bij zaklantaarns die een accu hebben, moet de accu opgeladen worden. Het opladen gebeurt meestal met een adapter, maar er zijn ook zaklampen die ingebouwde zonnecellen hebben. Deze verkopen wij niet! De oplaadbare zaklamp kan wel bij Het Onderdelenhuis worden aangeschaft. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.