Zadeldekjes

Zadeldekjes kopen en of juist net dat ene speciale zadeldekje bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de fietsaccessoires specialist voor allerlei verschillende fietszadeldekjes. Een zadeldek is niet noodzakelijk voor op een fietszadel. Deze gebruik je om met nog meer comfort op je zadel te kunnen zitten. Er zijn verschillende zadeldekken te verkrijgen.

Zadeldekje kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Fiets zadeldekjes

Fiets zadeldekjes worden gebruikt om de fiets op te fleuren en het fietszadel te beschermen tegen regen en dergelijke. Het is dan ook niet raar dat de zadelhoezen te verkrijgen zijn in vele soorten en kleuren. Van saai grijs tot een heerlijk kleurrijk bloemenmotief; alles is mogelijk als het om een goed zadelhoesje gaat! De zadeldekjes worden tevens geleverd in een veelvoud aan materialen. Zo kan je een zadeldek van een natuurproduct als schapenvacht aanschaffen, maar je kan er ook een van canvas of kunststof kopen. Fietszadeldekjes zijn er in alle kleuren van de regenboog, net zoals fietszadels. De variaties waarin zadelhoesjes te verkrijgen zijn, gaan verder dan een bloemenmotief en een aantal kleuren. Zo kan jij, je fietszadel onder andere versieren met stippen, blokjes, bloemen, andere kleurrijke motieven en kunstleer. Voor iedereen is er wel een toepasselijk en kwalitatief hoog zadeldek te vinden.

Zadeldekje bestellen

Wil jij meerdere zadeldekjes kopen, of juist net dat ene speciale zadeldekje bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! Bij een telefonische bestelling dien je er rekening mee te houden dat de verzending wel één dag langer is dan normaal. Eveneens als het gewenste product niet voorradig is binnen onze voorraad. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.