Toont alle 31 resultaten

Wasmachine

Wasmachine onderdelen kan je kopen bij het onderdelenhuis. Kies uit het assortiment onderdelen voor het juiste wasmachine-apparaat. Het onderdelenhuis heeft onderdelen als elektronica en trommel kuip lager onder andere koolborstel, pomp, deur, schokbreker, manchet, pompfilter, slang, v-snaar en zelfs een zeepbakje.

Wasmachine onderdelen kopen

7,49
39,99
36,99

Wasmachine

Trillingsdempers

8,99
18,99
18,99
18,99
24,99
24,99
Plaatshouder
29,99

Onderdelen

Koolborstel Brandt

24,99
18,99
24,99
Plaatshouder

Onderdelen

Bosch pluizenzeef

10,99
Plaatshouder

Onderdelen

Bosch pluizenzeef

10,99
Plaatshouder

Onderdelen

Bosch deurgreep

29,99
Plaatshouder

Onderdelen

Bosch deurgreep

29,99

Wasmachine onderdelen

Waarom kies jij voor nieuwe onderdelen? Het aanschaffen van een nieuwe wasmachine is vaak een kostenpost waar jij geen rekening mee hebt gehouden. Buiten deze kosten geeft het je veel ongemak wanneer het apparaat kapot is. De meesten zullen er sneller voor kiezen om een nieuwe aan te schaffen. Zodat men er zeker van is dat men de komende jaren niet nog eens tegen ongemakken aanloopt. Apparaten worden zo te snel weggedaan, zonder het probleem te bekijken, ontmanteld en gerecycled worden. Er zijn verschillende fabrikanten van wasmachines. Bij het onderdelenhuis heb je de mogelijkheid om het apparaat een nieuw leven te geven. Door simpelweg het kapotte onderdeel eruit te halen en deze te vervangen met het nieuwe. Zo bespaar jij veel geld uit, want vaak kunnen dit soort apparaten met een kleine reparatie weer goed functioneren.

Wasmachine fabrikanten

Om de meest voorkomende merken op te noemen zijn dat: AEG, Balay, Bauknecht, Bosch, Constructa, EDY, Elektrolux, Husqvarna, Ignis, Indesit, LG, Laden, Miele, Siemens, Whirlpool en Zanussi en overigen. Voor al deze merken kan je bij het onderdelenhuis, je nieuwe onderdelen kopen.