Toont alle 2 resultaten

Wasmachine accessoires

Wasmachine accessoires zijn bij Het Onderdelenhuis te verkrijgen. Denk hierbij aan verschillende wasmachine lekbakken, wasmachine sokkels, wasmachine transportbeveiligingen, wasmachine trillingsdempers, wasmachine trolleys, wasmachine tussenkaders, wasmachine watersloten en wasmachine schoonmaakmiddelen / wasmiddelen.


Wasmachine accessoires

Een wasmachine is een machine voor het reinigen van textiel door middel van wasmiddel, als modern alternatief van de handwas. Door het sop en het textiel te bewegen wordt het vuil uit het wasgoed geweekt, en door het wasmiddel in het sop zwevend gehouden. Sop is water waarin zeep of een wasmiddel is opgelost. Bij een moderne wasautomaat verloopt het wasproces geheel automatisch volgens een vooraf gekozen programma. Er is een was-, spoel- en centrifugegang en de gewenste wastemperatuur is vaak apart in te stellen.

Wasmachine accessoires kopen

Er zijn vele verschillende merken en soorten wasmachines. Hierdoor zijn de keuzes zeer uitgebreid als het om de accessoires gaat voor de wasmachine. Je doet er dan ook goed aan om eerst te kijken welke wasmachine je hebt. Het makkelijkste is om te zoeken naar het productnummer of servicenummer van de desbetreffende wasmachine. Deze gegevens staan op het typeplaatje die vaak bij wasmachines aan de binnenkant van de deur zit en of achterop de wasmachine staat. Als je het nummer van de wasmachine hebt gevonden. Kan je het nummer gebruiken om alle onderdelen die specifiek voor deze wasmachine zijn bij elkaar te zoeken. Dan weet je immers zeker dat je het juiste accessoire besteld. Mocht je er zelf niet uitkomen? Neem dan gerust contact op met Het Onderdelenhuis. Wij helpen je graag verder om het juiste wasmachine accessoire voor je wasmachine te bestellen. Maar vaak hebben wij het gewenste wasmachine accessoire wel op voorraad liggen.