Toont alle 2 resultaten

Wasdroger

De wasdroger is een handig huishoudelijk apparaat. Deze droogt de witte en bonte was. Kies uit ons assortiment onderdelen voor je wasdroger. Het Onderdelenhuis heeft wasdroger onderdelen als snaar en trommel; o.a. wasdroger poly-v-snaar, wasdroger filter en meer. Andere benamingen voor een wasdroger zijn droger, droogautomaat, droogkast, droogmachine, droogtrommel.

Wasdroger onderdelen kopen


Wasdroger onderdelen bestellen

Ben jij opzoek naar de juiste wasdroger onderdelen? Dat kan Het Onderdelenhuis dit bedrijf maakt het makkelijker voor jouw dan je denkt. Ben je op zoek naar wasdroger onderdelen die er voor zorgen dat je droger het snel weer doet. Je kan wasdroger onderdelen verkrijgen voor allerlei verschillende merken zoals AEG, Miele, Bosch, Siemens, Philips en vele andere wasdroger merken.

Warmtepompdrogers

De warmtepompdroger heeft ook onderdelen die Het Onderdelenhuis verkoopt. Een warmtepompdroger betekent besparing op je energiekosten. Een wasdroger met warmtepomp is de meest energiezuinige wasdroger die er is. Doordat de droger de warme lucht opnieuw gebruikt, wordt je wasgoed namelijk een stuk zuiniger gedroogd. Het condenswater wordt in een reservoir opgevangen, maar de meeste warmtepompdrogers kunnen ook op de waterafvoer worden aangesloten.

Condensdroger

Omdat condensdrogers een hoge droogtemperatuur hebben is je wasgoed met dit type droger snel droog. Het vrijgekomen condensvocht wordt opgevangen in een geïntegreerd reservoir. Daarom kan je dit soort wasdrogers vrijwel overal neerzetten. Heb je geen zin om de condensbak te legen, dan kunnen de meeste condensdrogers ook gewoon met een condensafvoerslang op de waterafvoer worden aangesloten. In vergelijking met een warmtepompdroger is een condensdroger iets minder energiezuinig, maar gemiddeld ook iets goedkoper in de aanschaf.