Toont alle 12 resultaten

Videokabels

Videokabels, TV en accessoires te koop. Het Onderdelenhuis heeft de juiste TV en audio video kabels die je zoekt. Van HDMI kabels tot de verouderde SCART kabels en TV accessoires. Of HDMI, DVI, VGA, component kabel, S-video, composiet en andere videokabels. Door de jarenlange ervaring en het ruime video bekabeling assortiment biedt Het Onderdelenhuis je de beste kwaliteit en service.

Videokabel kopen


Videokabels

Videokabel kopen? Maak hier je keuze uit het audio- / videokabel aanbod van Het Onderdelenhuis. Een kabelspeciaalzaak in Emmen, Drenthe, Nederland met een ruim assortiment aan video bekabeling. Naast audio- / videokabels bieden wij een ruim assortiment aan overige onderdelen aan.

Video / HDMI kabels

Je gebruikt een videokabel om videosignalen te versturen. Er is een groot aantal kabels voor verschillende toepassingen. Zo sluit je met een HDMI kabel een Blue-ray speler, spelcomputer of laptop aan op een televisie en of beamer. Wil je een monitor met je computer verbinden, dan heb je een HDMI, VGA of displayport kabel nodig. Bij Het Onderdelenhuis hebben wij alle soorten en maten kabels. Wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met de klantenservice.