Resultaat 1–36 van de 447 resultaten wordt getoond

Licht & Verlichting & Lampen

Licht / verlichting / lamp kopen? Dat kan allemaal bij Het Onderdelenhuis de elektra specialist. De expert als het om LED lampen en verlichting gaat. Bij ons kom je lampen tegen die geschikt zijn voor iedereen, ongeacht stijl of budget. Al onze lampen zijn op voorraad en zijn daardoor anders snel leverbaar. Van de normale gloeilamp, spaarlamp, halogeenlamp, TL lamp, Pl lamp tot en met een nieuwe LED lamp.

Verlichting kopen

44,99
21,99
27,99
27,99
16,99
11,99
12,99
10,99
Wandlamp Plafonnière Nordlux Ava Smart Light IP54 Grijs LED kopen
119,99
Wandlamp Nordlux Ava Smart Light kopen
119,99
LED Inbouwspot Nordlux Smart Light Dorado IP65 Zwart
32,99
LED inbouwspot Nordlux smart light IP65 wit
32,99
Plafonniere 29cm NordLux Smart Light Oja
82,99
115,99
142,99
27,99
LED inbouwspot GU10 3 stuks wit kopen
27,99
49,99
Bewegingssensor / Lichtsensor Nordlux Smart Light Sensor IP54 Wit kopen
49,99
26,99
26,99
43,99

Verlichting / lampen

Het Onderdelenhuis biedt een zeer uitgebreid assortiment lampen / verlichting aan. Van kleine lampjes met BA15, GU10, G4, G6.35, G9, E10, E12, E14 fitting tot de grotere lampen met E27, E40 fitting! De juiste verlichting voor de hanglampen, woonkamerlampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen voor bij de voordeur als buitenverlichting of gewoon voor in de hal of badkamer.

De beste lamp voor verlichting

De juiste verlichting is essentieel, zowel in huis als op kantoor. Het is vermoeiend voor de ogen om in het donker te lezen, een leeslamp of bureaulamp dient dan ook voor een helder licht te zorgen. Het onderdelenhuis heeft een zorgvuldig geselecteerde collectie aan verlichting voor lampen, zodat je voor iedere woonruimte het mooiste licht kunt vinden. Sfeerverlichting in de woonkamer zorgt voor een mooie sfeer en kan bijzondere elementen in het interieur uitlichten. Er zijn vele manieren om het interieur te verrijken door het toevoegen van de juiste verlichting, het onderdelenhuis heeft een aantal tips geselecteerd voor een lichtplan dat ervoor kan zorgen dat je iedere ruimte op de juiste manier kunt verlichten. Daarnaast is het bij het onderdelenhuis ook mogelijk om alles voor uw buitenverlichting te vinden!

LED lampen

Een led lamp is een vorm van Solid-State Lighting (SSL), opgebouwd uit een groep van LEDs (Licht-Emitterende Diodes). De karakteristieken van de toegepaste leds in de lamp bepalen samen met de stralingshoek de lichtstroom, kleurweergave en lichtsterkte. Bij LED lampen zijn de lichtstroom in lumen, de lichtsterkte in candela en de stralingshoek in graden gerelateerd. Lichtstroom is een maat voor de hoeveelheid energie die een lichtbron in totaal, dus in alle richtingen uitzendt. De eenheid van lichtstroom is het lumen. De lichtstroom van een gloeilamp van 40 watt is bijvoorbeeld 415 lumen. De lichtsterkte, of helderheid van een lichtbron geeft aan hoeveel vermogen de lichtbron per stralingshoek uitzendt. Voor LED wordt de lichtsterkte uitgedrukt in millicandela. 1000 millicandela is gelijk aan 1 candela. Hoe kleiner de stralingshoek waarin het licht uitgezonden wordt, hoe hoger de lichtsterkte. LED lampen verbruiken minder stroom en geven hetzelfde of zelfs meer licht als de oude gloeilampen.

Voordelen LED

Een LED lamp gebruikt slechts 10% van de stroom van een gloeilamp of halogeenlamp. Dat bespaart je dus gigantisch veel geld. Per LED lamp kan het tot € 80,- schelen. LED lampen hebben een inherente lange levensduur. De LED lampen van Het Onderdelenhuis hebben een levensduur van ongeveer 30.000 branduren. Hoe lang is dat precies? Als de lamp 8 uur aan is per dag, is dat meer dan 10 jaar! LED lampen zetten stroom zo efficiënt om in licht, dat ze niet heet worden, slechts een beetje warm. Je kan nooit je handen branden aan zo'n lamp en ze kunnen ook geen brand veroorzaken. Ook geen donkere plekken meer op muur of plafond.