Toont alle 18 resultaten

Verlengsnoeren

Verlengsnoeren kopen en of bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de elektra specialist in verschillende meters verlengsnoer. Met de verlengsnoeren van Het Onderdelenhuis heb je altijd een stopcontact binnen handbereik. Creëer snel en eenvoudig een extra stroompunt met één van de verlengsnoeren.

Verlengsnoer kopen


Verlengsnoeren

Verlengsnoeren zijn er te verkrijgbaar in verschillende lengtes en variërend van 1 meter tot 10 / 20 / 25 meters. Verlengsnoeren met een beschermingscode van minimaal IP44 als beschermingswaarde zijn geschikt voor buitengebruik. Handig voor bijvoorbeeld het maaien van de kantjes met een elektrische graskantjesmaaier als gereedschap. Of gewoon als verlenging van de stroomvoorziening voor op de camping.

Verlengsnoer buiten

Verlengsnoeren met een beschermingswaarde van minimaal IP44 zijn geschikt voor buitengebruik. Handig voor klussen in de tuin met elektrisch gereedschap. Of voor andere vormen van stroomvoorziening of verlenging daarvan.

Stroomkabel en verlengkabel

Met een stroomkabel, verlengsnoer of verlengkabel creëer je snel, veilig en of via verlenging extra stroompunten. Een verlengsnoer is er voor het gemak. Bedenk dus goed hoeveel extra meter jij daadwerkelijk gaat gebruiken? Of als je denkt het is gewoon makkelijk om vele meters verlengsnoer te hebben en zit je vaak goed. Meestal is het haspel voorzien van meerdere stroompunten. Waardoor je gemakkelijk meerdere elektrische gereedschappen erop aan kunt sluiten.

Verlengsnoer 20 meter

Bij Het Onderdelenhuis vind je verlengkabels vanaf 1 meter tot 10 / 15 / 20 meters lang. Ze zijn allemaal geschikt voor bij het binnen en buiten gebruik.

Haspels

Ook voor kabelhaspels en kabelboxen ben je bij Het Onderdelenhuis aan het juiste online adres. Om verlengsnoeren veilig te kunnen uitrollen en oprollen. Het aanbod kabelhaspels geeft goed weer dat er vele mogelijkheden zijn. Wil je meer informatie over verlengsnoeren? Neem gerust contact met ons op.