Toont alle 2 resultaten

Verdeelstekkers

Verdeelstekkers kopen en of een verdeelstekker bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist in alle stekkers. Verdeelstekkers ook wel een dubbelstekker genoemd is een stekker om meerdere toestellen op aan te sluiten. Deze stekker zorgt voor een parallelschakeling, waardoor alle toestellen dezelfde maximale spanning krijgen en dus even goed kunnen werken.

Verdeelstekker kopen


Verdeelstekkers

Verdeelstekkers zijn gemakkelijk om meerdere apparaten op aan te sluiten. De moderne verdeelstekkers zijn niet stapelbaar en bieden bescherming tegen aanraking van de elektrische delen. Ze kunnen platte of ronde stekkers of een combinatie ervan opnemen en hebben in een ronde contactdoosverbinding. Een verdeelstekker is makkelijk om snel even een extra contactpunt erbij te hebben.

Verdeelstekker bestellen

Wil jij meerdere of een nieuwe verdeelstekker bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! De verzending is wel één dag langer dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.