Toont alle 6 resultaten

Tapes

Meerdere tapes kopen en of gewoon een rol plakband, schilderstape en of duct-tape bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis de doe het zelf specialist. Er zijn verschillende soorten tape te verkrijgen: gewoon plakband, loodgieterstape, schilderstape en duct tape.

Tape kopen


Soorten tapes

Tape is in het Nederlands plakband. Plakband is een artikel waarmee allerlei voorwerpen vast kunnen worden gemaakt, permanent of tijdelijk. Afhankelijk van de toepassing kan de breedte van een rol plakband variëren, en ook de kleur en het materiaal van de rol kunnen verschillen. Het Onderdelenhuis verkoopt allerlei soorten tapes.

Duct tape

Ducttape betekend letterlijk buizen-plakband is een zelfklevend en waterdicht soort plakband op textielbasis. Ducttape is olie- en waterbestendig en hierdoor zeer geschikt voor noodreparaties. Het is praktisch in gebruik doordat het in de lengterichting erg sterk is, maar toch makkelijk af te scheuren in de breedterichting. Een veelzijdige soort tape die multifunctioneel te gebruiken is. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.