Enig resultaat

Tablets

Is jouw tablet gesneuveld of vind je een nieuwe tablet simpelweg te duur? Dan heeft Het Onderdelenhuis de oplossing. Bij ons vind je de perfecte iPad A-klasse voor een verrassend voordelige prijs. Ook kunnen andere merken tablets worden geleverd.

Tablet kopen & Tablet onderdelen


Soorten tablets

Er zijn veel verschillende soorten tablets op de markt. Een tabletcomputer of kortweg tablet is een mobiele computer waarin een aanraakscherm, accu en computerhardware worden gecombineerd tot een plat, rechthoekig apparaat. Het aanraakscherm, meestal 7 tot 12 inch of 18 tot 30 cm in diagonaal en is voor de gebruiker de voornaamste interactiemogelijkheid. Veel tablets beschikken tevens over meerdere sensors en mogelijkheden voor draadloze dataverbindingen. Door de vele tablets is het verstandig om te weten welke tablet jij zelf hebt?

Tablet reparatie

Het Onderdelenhuis repareert ook kapotte tablets van verschillende merken. De meest bekende zijn de iPads van Apple en de tablet van Samsung. Overige tablet merken zijn er wel maar worden in mindere mate aangekocht. De meest voorkomende reparatie is het vervangen van een kapotte touchscreen, accu en home button. Het repareren neemt hooguit een klein uurtje in beslag. Als het om een kleine reparatie gaat kan je er zelfs op wachten. Er zit verschil in kwaliteit van de onderdelen! Het Onderdelenhuis gebruikt alleen maar OEM tablet onderdelen. Hierdoor ben jij als consument verzekerd van een goede prijs kwaliteitsverhouding. Mocht je opzoek zijn naar de goedkoopste oplossing voor een tablet reparatie? Dan verzoeken wij je naar een andere tablet reparatieservice te gaan. Wij werken alleen maar met hoge kwaliteit en hebben geen behoefte om te concurreren met anderen die gebruik maken van een zeer lage kwaliteit tablet onderdelen.