Tablet

Loop je al een tijdje rond met een barst in het scherm van je tablet? Dat is vanaf nu niet meer nodig! Het onderdelenhuis biedt je het juiste scherm voor een zeer aantrekkelijke prijs inclusief zes maanden garantie met gratis montage.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Tablet onderdelen

Ook voor specifieke onderdelen kan je bij het onderdelenhuis terecht. Je Apple of Samsung is zo gemaakt! Vooral als alleen het beeldscherm daarvan kapot is. Het onderdelenhuis werkt alleen met OEM onderdelen. En repareert tablets, voorziet deze alleen met de beste onderdelen. Zo ben jij ervan verzekerd dat je met een zo goed als nieuwe de deur uit gaat. Kom naar de het onderdelenhuis voor een vrijblijvende offerte en laat je verrassen door de goedkope prijzen.

Refurbished tablets

Je wilt een refurbished tablet kopen? Wij geven je graag advies om je op weg te helpen. Bedenk eerst of je het voor thuis of onderweg wilt gaan gebruiken? De meest gangbare maat voor thuisgebruik is 10 inch, maar je kunt ook kiezen voor een 7 of 8 inch model voor onderweg. Of één met een toetsenbord? Dat kan handig zijn voor wanneer je regelmatig tekst en e-mails verwerkt. Meer advies nodig? Neem dan contact op!