Showing all 9 results

Tablet accessoires

Tablet accessoires kopen en of tablet accessoire bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist in multimedia tablet accessoires. Tablets zijn er in allerlei vormen en maten. Zo zijn er tablets kleiner dan 7 inch maar ook groter dan 12 inch. Voor al dit soort tablets zijn er hightech accessoires te verkrijgen. Denk hierbij aan: tabelt covers, sleeves, toetsenborden, styli, autohouders, docking stations, laders, adapters, reinigers en overige randapparatuur die geschikt is voor een tablet.

Tablet accessoires kopen

Smartphone Accessoires

Thuislader Apple 30 pins zwart

10,99
12,99
14,99
16,99

Smartphone Accessoires

USB thuislader 2.1A

14,99
11,99
4,99
12,99
59,00

Tablets & accessoires

Het is goed om te bepalen waarvoor jij, je de tablet gebruikt. Als je deze bijvoorbeeld vaak wilt meenemen in de trein? Of wil jij misschien liever een kleinere tablet dan wanneer jij deze alleen thuis op de bank gaat gebruiken. Of juist een grotere als op een groter beeldscherm een film wilt kijken. Daarnaast kun je met goede beschermhoes, je tablet beschermen. Je maakt hem multifunctioneel met een toetsenbord! Of je jouw tablet nu neer zet als digitale fotolijst, een mailtje typt met een bluetooth toetsenbord of beschermt tijdens al je reizen, met de tablet accessoires maak je de tablet ervaring compleet. Dus zoek naar de gewenste accessoire, kies de beste voor jou en verleng de mogelijkheden van je tablet.

Tablet accessoires bestellen

Wil jij meerdere tablet accessoires bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor alle multimedia tablet accessoires. Mocht jij meerdere accessoires willen bestellen? Neem dan contact met Het Onderdelenhuis op, zo kunnen wij je beter van dienst zijn en weet jij dat je precies krijgt wat voor jouw tablet geschikt is.