Stofzuigersnoeren

Heb jij een nieuw stofzuigersnoer nodig? Is het snoer van de stofzuiger gescheurd of laat het snoer bij de stekker los? Het Onderdelenhuis verkoopt en vervangt stofzuigersnoeren van verschillende merken stofzuigers.

Stofzuigersnoer kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Reparatie stofzuigersnoer

Als bijvoorbeeld het stofzuigersnoer is gebroken. Dan is het verstandig om het snoer zo snel mogelijk te vervangen voor een nieuw stofzuigersnoer. Repareren met bijvoorbeeld Duct-tape kan voor een levensgevaarlijke situatie zorgen. Je kan onder stroom komen te staan wanneer jij het kapotte stofzuigersnoer aanraakt. De stofzuigersnoeren van Het Onderdelenhuis zijn geschikt voor het repareren van de wat oudere modellen stofzuigers. Alle snoeren die wij aanbieden hebben een aangegoten stekker. Zo ben je ervan verzekerd dat de stekker goed en veilig gemonteerd is. En weet je zeker dat deze er nooit vanaf getrokken kan worden.

Welk snoer is geschikt voor de stofzuiger

Mocht je in bezit zijn van een Numatic of Nilfisk stofzuiger? Voor deze stofzuigermerken ben je altijd een origineel stofzuigersnoer nodig. Dat betekent dat het stofzuigersnoer van dezelfde fabrikant moet zijn als de stofzuiger zelf.

Stofzuigersnoer bestellen

Een nieuw stofzuigersnoer bestellen, kan met behulp van het typenummer van de stofzuiger, zo vind jij een geschikt en nieuw stofzuigersnoer. Is de machine van een ander stofzuigermerk? Dan kan je een universeel stofzuigersnoer aanschaffen. Dit soort snoeren zijn te verkrijgen in verschillende lengtes, zoals 6 meter of 7 meter, en in zwart of grijs. Welke kleur en lengte je bestelt is afhankelijk van jouw wensen; deze universele snoeren passen op iedere stofzuiger et uitzondering van Nilfisk en Numatic stofzuigers.

Reparatie stofzuigersnoer

Een reparatiesnoer voor nieuwe stofzuigermodellen. Zoals beschreven zijn de stofzuigersnoeren op deze pagina te monteren op de oudere stofzuigermodellen. Is jouw stofzuiger in de afgelopen 5 jaar aangeschaft? Dan heb je een compleet oprolmechanisme nodig om het stofzuigersnoer te repareren. Dit soort snoeren zijn speciaal en dienen apart besteld te worden. De stofzuigerspecialisten in de onderdelenwinkel kijken dit graag voor je na en kunnen een nieuw stofzuigersnoer voor je bestellen.