Toont alle 2 resultaten

Stofzuiger zwenkwielen

Dankzij de stofzuiger zwenkwielen is de stofzuiger flexibel, wendbaar en rolt makkelijk over de vloer door de kamer. Dit is te danken aan de zwenkwielen onder het stofzuigerapparaat.

Stofzuiger zwenkwiel kopen

Zwenkwiel set Nilfisk DSU serie

Stofzuiger Zwenkwielen

Zwenkwiel Nilfisk Viper DSU serie

7,99
Achterwiel Nilfisk Viper DSU VA81368 1478124272643

Stofzuiger Zwenkwielen

Achterwiel Nilfisk Viper DSU Serie

3,99

Welk stofzuigerwieltje

Wanneer een stofzuigerwieltje stroef loopt kan dat erg hinderlijk zijn. Dan moet je meer kracht zetten om het stofzuigerapparaat de goede kant op te trekken. Wanneer een stofzuigerwieltje afbreekt dan is dat niet alleen onhandig. Dit zou zelfs krassen kunnen veroorzaken op de vloer. Gelukkig is dit stofzuigeronderdeel los te verkrijgen en is het probleem van een stroef lopend of afgebroken stofzuigerwiel opgelost. Bij Het Onderdelenhuis vind je de originele stofzuiger zwenkwielen van AEG, Philips, Bosch, Siemens, Numatic en Nilfisk.

Stofzuiger zwenkwiel voor de stofzuiger

Een nieuw wieltje voor de stofzuiger bestellen? Dat kan via de onderdelenwinkel van Het Onderdelenhuis. Wij zorgen ervoor dat je deze binnen 1 à 2 werkdagen thuis hebt of kunt komen afhalen in de onderdelenwinkel. Staat het merk of model van jouw stofzuiger er niet bij? Dan geen probleem! Neem contact op met de klantenservice, het zou goed kunnen dat Het Onderdelenhuis je toch verder kan helpen aan een vervangend stofzuigerwieltje. De stofzuigerspecialisten van Het Onderdelenhuis kijken graag voor je na of het zwenkwieltjes voor jouw stofzuiger toch kunnen bestellen. Zodat jij weer een goed werkende stofzuiger hebt.