Enig resultaat

Stofzuiger opzetstukken

Stofzuiger opzetstukken zijn er voor verschillende merken stofzuigers. De parketmond of combimond van je stofzuiger zijn ideaal voor het schoonmaken van vloeren. Soms heb je meer aan een stofzuiger opzetstuk die speciaal voor een specifieke klus is.

Stofzuiger opzetstukken kopen

Stofzuiger Opzetstukken

Adapter Numatic 32mm< >32mm

8,95

Stofzuiger opzetstukken

Bij Het Onderdelenhuis vind je handige opzetstukken voor stofzuigers van de merken: Miele, Siemens, Numatic, Philips en Bosch. Denk hierbij aan een meubelborstel die speciaal voor het afstoffen van je meubels is, of een plumeau voor kleine voorwerpen of een spleetzuigmond voor de plekken waar je met een normale zuigmond niet bij kunt komen. Al deze opzetstukken zijn handig voor bij het stofzuigen.

Belangrijk de maat van het stofzuiger opzetstuk

Heb je een plumeau, meubelzuiger of radiatorborstel nodig? Dan is het belangrijk de juiste maat te kiezen. De maten die Het Onderdelenhuis vermeldt zijn van de diameter van de stofzuigerbuis van de stofzuiger. Dit meet je op aan de binnenzijde van de onderkant of de buitenzijde van de bovenkant van de buis. Is deze maat 34 of 35 millimeter, kies dan voor een stofzuiger opzetstuk maat 35 mm. Meet je 31 of 32 millimeter, dan heb je een opzetstuk in maat 32 mm nodig.

Stofzuiger opzetstukken bestellen

Stofzuiger opzetstukken bestellen is mogelijk bij Het Onderdelenhuis. Staan de gewenste opzetstukken er niet bij? Neem dan contact met op met Het Onderdelenhuis. Wil je verzendkosten uitsparen? Kan jij de bestelling ook in de onderdelenwinkel ophalen dan is gratis.