Toont alle 2 resultaten

Stofzuiger koolborstels

Zijn de stofzuiger koolborstels versleten? En heb jij nieuwe koolborstels nodig voor je stofzuiger. Dan heeft Het Onderdelenhuis keuze genoeg. Alleen welke koolborstels heb jij dan nodig. Hier staan de meest voorkomende koolborstelsets.

Stofzuiger koolborstels kopen

Stofzuiger Koolborstels

Koolborstel UZ 930/934 met houder

9.317,00
Koolborstelset Numatic Koolborstel Henry Hetty

Stofzuiger Koolborstels

Koolborstel Numatic

24,99

Nieuwe stofzuiger koolborstels

Zoek jij nieuwe koolborstels voor je stofzuiger? Niet alle koolborstelsets zijn te vinden binnen deze onderdelenwinkel. Gelukkig kan Het Onderdelenhuis deze stofzuigeronderdelen wel voor jouw regelen! Zoek de geschikte koolborstels voor stofzuigers zoals: Bosch, Siemens, AEG, Philips, Nilflisk of Electrolux? Neem dan contact op met de stofzuigerspecialisten in de onderdelenwinkel.

Stofzuiger koolborstelset bestellen

Staan de gewenste koolborstels er niet tussen? Geen probleem ook deze kan Het Onderdelenhuis bestellen. Natuurlijk hebben de stofzuigerspecialisten wel iets meer informatie nodig. Dus bel gerust als je vragen hebt. Hiervoor is het van belang dat jij het juiste merk van de stofzuiger weet en het allerbeste zou zijn als je ook nog het typenummer en modelnummer aan ons door kunt geven. Dit vergemakkelijkt de bestelling, nieuwe koolborstels voor je stofzuiger.