stofzuigers Numatic

Stofzuigers die goed stofzuigen

Stofzuigen en de stofzuiger als stofzuigmachine is een niet meer weg te denken huishoudelijk apparaat in het dagelijks leven. Nederlanders stofzuigen regelmatig om het huis stofvrij en schoon te houden en zo een de leefsfeer te verbeteren. Door het grote aanbod stofzuigers, stofzuigeronderdelen en stofzuigeraccessoires is er voor elk huishouden wel extra help te vinden. Met het uitgebreide assortiment is Het Onderdelenhuis het online adres voor stofzuigers in Emmen, Drenthe en Nederland!

Stofzuigen met de beste stofzuigers

Het Onderdelenhuis staat bekend om de bekende stofzuigers Henry en Hetty van Numatic, die ervoor zorgen dat het stofzuigen een stuk gemakkelijker wordt. Deze stofzuigers mooi uit, maar het zijn echt krachtige stofzuigmachines! De stofzuigers zijn uitgerust met een goede motor van 750 Watt, geschikt voor een eenvoudig klus als het echte zware werk. Door de lange stofzuigerkabel van 12,5 meter, kom jij gemakkelijk overal bij en heb je een werkbereik van maar liefst 471 vierkante meters. Met de stofzuigers van Numatic is de stofzuigklus zo gedaan!

Stofzuigerzakken voor het stofzuigen

Bij Het Onderdelenhuis heb jij, de keuze uit verschillende stofzuigerzakken. Zo heeft Het Onderdelenhuis de originele stofzakken van verschillende bekende merken zoals: AEG, Bosch, Siemens, Electrolux, Miele, Nilfisk, Numatic, Philips en Samsung. Daarnaast biedt Het Onderdelenhuis voordelig huismerk stofzuigerzakken. Deze stofzuigerzakken van het huismerk zijn een voordelig alternatief voor de originele stofzuigerzakken. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd maar ook geld.

Stofzuigeraccessoires kopen

Je stofzuiger is gemakkelijk aan al je specifieke wensen aan te passen met ons uitgebreide assortiment stofzuigeraccessoires. Zo heeft Het Onderdelenhuis vele verschillende: stofzuigerslangen, stofzuigerbuizen, stofzuiger zuigmonden, stofzuiger handgrepen, stofzuiger wartels en stofzuigerfilters. Zo zijn er speciale stofzuigermonden- en borstels voor huisdieren, kan je haren en pluizen gemakkelijk opzuigen. Ook zijn er speciale HEPA stofzuigerfilters voor mensen met huisstof allergieën, waarbij ook de kleinste allergie-veroorzakende stofdeeltjes en allergenen worden opgevangen.

Stofzuigeronderdelen

Vaak wordt bij een mankement al snel een nieuwe stofzuiger aangeschaft, terwijl in veel gevallen het probleem zelf op te lossen is. Met de stofzuigeronderdelen van Het Onderdelenhuis zorg jij ervoor dat de levensduur van je stofzuiger kan worden verlengd. Zo heeft Het Onderdelenhuis: stofzuiger koolborstels, stofzuigersnoeren, stofzuiger zakhouders, zwenkwielen en overige stofzuigeronderdelen.

Het juist stofzuigeronderdeel

Bij het vinden van het juiste stofzuigeronderdeel is het van belang dat je het stofzuigermerk en type van de stofzuiger noteert. Zo weet je zeker dat het gezochte onderdeel geschikt is voor je stofzuiger. Je hoeft gelukkig niet technisch te zijn om een nieuw stofzuigeronderdeel te kunnen plaatsen. Mocht je er zelf niet uitkomen, dan kunnen onze stofzuigerspecialisten in de onderdelenwinkel het ook voor je doen. En staan je graag bij met gratis stofzuiger advies.