Stekkerdozen

Stekkerdozen kopen en of een nieuwe stekkerdoos bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist in verlengsnoeren. Een stekkerdoos wordt ook wel een contactdoos genoemd en is een voorziening waarop en meestal verplaatsbare apparatuur kan worden aangesloten, op bijvoorbeeld een elektrische energiebron.

Stekkerdoos kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Stekkerdozen / Contactdozen

Er zijn ook stekkerdozen / contactdozen die gebruikt worden voor andere toepassingen, zoals voor data-overdracht en het toevoegen of afvoeren van materialen, dampen of gassen die nodig zijn voor de werking van betreffende apparatuur. De stekkerdozen die wij in het assortiment hebben zijn er speciaal om elektrische energiebronnen mee te verplaatsen. Om een contactdoos die doorgaans vast is opgesteld te kunnen gebruiken is een connector of speciaal koppelstuk nodig aan dergelijk apparaat of toepassing om een deugdelijke verbinding tot stand te kunnen brengen. Er zijn contactdozen voor vele toepassingen en in veel verschillende uitvoeringen ontworpen. De meesten zijn genormaliseerd zodat deze bij bepaald gebruik, deze universeel inzetbaar zijn.

Stekkerdoos bestellen

Wil jij meerdere stekkerdozen? Of een nieuwe stekkerdoos bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! De verzending is wel één dag langer dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.