Enig resultaat

Standaard stekkers

Wil jij standaard stekkers kopen en of een standaard stekker bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor alle stekkers. Een stekker is er in verschillende uitvoeringen te verkrijgen.

Standaard stekker kopen


Standaard stekkers

Een connector, afhankelijk van het type ook wel stekker (uit het Duits: Stecker) of soms steker genoemd, of contrastekker, maakt het mogelijk een elektrische verbinding te maken die ook weer eenvoudig losgenomen kan worden. Het kan gaan om het leveren van stroom, een of meer signalen, of beide. Afhankelijk van de toepassing bestaan er verschillende connectoren. Een stekker of connector kan worden ingeplugd in een contactdoos, maar ook in een contrastekker. Als een stekkerdeel aan of in apparatuur is gebouwd, noemt men dit een chassisdeel.

Standaard stekker bestellen

Wil jij een standaard stekker bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! De verzending is wel één dag langer dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.