Toont alle 2 resultaten

Spuitbussen / Graffiti

Spuitbussen verf voor het spuiten van graffiti of juist het bespuiten van een object wat je wilt voorzien van een unieke kleur. Voor een strak resultaat en om plekken te schilderen die moeilijk bereikbaar zijn, is verf in een spuitbus ideaal.

Siliconenspray Motip 400ml
6,99
Teflonspray PTFE Motip 400ml
6,99

Spuitverf in bus

Met spuitverf komt de verf zelfs op de lastigste plaatsen en in de kleinste gaatjes. Daarnaast heeft spuitlak een goede hechting en is deze kras- en stootvast. Het onderdelenhuis heeft een groot aanbod Montana spuitbussen verf in de meest uiteenlopende kleuren en voor verschillende toepassingen. Bekijk het aanbod spuitlak, online of in de onderdelenwinkel.

Spuitverf of spuitlak?

Verven met een spuitbus gaat snel. Je kunt er moeilijk bereikbare plekken mee verven en onregelmatige oppervlakken egaal bedekken. Denk aan fotolijstjes, fietsen, of houten tuinmeubelen, of andere toepassingen.

Montana spuitbussen

De Montana spuitbussen en Montana primers zijn speciaal bedoeld voor herstelwerkzaamheden en verfraaiing van kunststof, hout en of auto’s. Montana BLACK is het superieure blik van zijn klasse. De op nitrocombinaties gebaseerde formule zorgt voor een hoge dekking, matte afwerking en perfecte bediening. Opnieuw ontwikkeld met 187 krachtige kleuren die op elk oppervlak kunnen worden aangebracht. Door de korte droogtijd maakt een snelle herapplicatie en overlapping met andere kleuren onmiddellijk mogelijk. Niet-geurende aerosolverf volgens de hoogste kwaliteits-, gezondheids- en milieunormen. Montana BLACK spuitverf staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. De perfecte tool voor straatkunst en graffitikunstenaars. Met zijn hogedrukventiel kunnen gebruikers van Montana BLACK snel worden toegepast. Weer- en wintervast.

Montana metaallak

Met de Montana metaallak spuitbus breng je de lak eenvoudig direct over roest aan. Schuren en ontroesten hoeft niet, dat scheelt tijd! Het stopt het roestproces en geeft een paar jaar roestbescherming. Het is waterafstotend en weerbestendig en is in diverse kleuren leverbaar.