Snelbinders

Snelbinders kopen en of een nieuwe snelbinder bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de fietsonderdelen specialist. Snelbinders worden gebruikt achterop de fietsendrager, je kunt hier wat onder klemmen zodat het niet van je bagagedrager afvalt. Er staan verschillende snelbinders en spinnen binnen het assortiment van Het Onderdelenhuis.

Snelbinder kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Fiets snelbinders

Een snelbinder is een voorwerp om op de bagagedrager van een fiets zaken te kunnen bevestigen voor transport. Er zijn verschillende soorten snelbinders. Een veelvoorkomend type bestaat uit twee of drie stroken rubber of elastiek van ongeveer 2 centimeter breed en 80 centimeter lang. De uiteinden van deze stroken zijn via een metalen of kunststof oog verbonden met de weerszijden van de achteras van een fiets. Een ander type is de zogenoemde 'spin', die niet permanent aan de fiets zelf bevestigd is. De spin wordt niet enkel op fietsen gebruikt, maar kan ook op auto-imperiaals of vaartuigen worden gebruikt om zaken vast te zetten. De spin bestaat uit enige (meestal twee) elastische gevlochten banden, die met metalen of kunststof haken aan de uiteinden aan onderdelen van de fiets bevestigd kunnen worden. De kabels van een spin kunnen verschillende afwerking hebben, afhankelijk van het gebruik: polyethyleen voor langdurig buitengebruik, polyamide voor toepassing in de watersport en polypropyleen voor algemeen gebruik.

Snelbinders bestellen

Wil jij meerdere snelbinders bestellen? Of juist die speciale nieuwe snelbinder bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! Als je een telefonische bestelling doet. Duurt de verzending wel één dag langer dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.