Resultaat 1–36 van de 71 resultaten wordt getoond

Smartphones & onderdelen

Ook Onderdelen voor uw smartphone vind je bij het onderdelenhuis Emmen. Wij hebben een ruime keus aan onderdelen van alle merken smartphones of het nu gaat om een lader, camera, home button een laadconnector of om een nieuw LCD scherm, bij het onderdelenhuis in Emmen ben jij bij het juiste adres!


Smartphones

Er zijn verschillende fabrikanten van smartphones. De bekendste zijn toch wel: Apple en Samsung. Natuurlijk zijn er nog meerdere telefoonfabrikanten. Het onderdelenhuis is gespecialiseerd in het repareren van Apple telefoons en Samsung telefoons. Hetzelfde geldt voor de tablets van beide merken. Is je Apple iPhone 6, 7, 8, X kapot, heeft deze een barst in het LCD scherm? Dan kan het onderdelenhuis deze voor je repareren! Let op: het beste is om van te voren even te bellen. Dan kunnen wij kijken of het desbetreffende scherm aanwezig is. Blijkt dit het geval te zijn, ben jij ervan verzekerd dat deze (mist het niet te druk is in de winkel) met 30 minuten gemaakt is. Wel zo slim, jij verzekerd van een goede service.

Apple iPhones

Apple heeft als smartphone de iPhones uitgebracht. Al jarenlang zijn deze iPhones de betere slimme telefoons. Met de nieuwste uitvoering de iPhone X, heeft Apple weer een stap in de goede richting gedaan.

Samsung Galaxy

Samsung heeft een smartphonelijn die Galaxy heet. Door de jaren heen is deze producent erin geslaagd om een gedegen tegenhanger te zijn van alle Apple telefoons. Een Samsung Galaxy S9 doet dan ook niet onder voor de iPhone X. Voor reparatie van allerlei telefoons kan je terecht bij het onderdelenhuis.