Sanitair

Sanitair onderdelen kopen en of het juiste onderdeel voor je sanitair bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de huishoudelijk onderdelen specialist. Bij Het Onderdelenhuis hebben wij van allerlei onderdelen voor bij het sanitair. Denk hierbij aan verschillende diameters stoppen voor in de zink, of kleine kraantjes en verloopstukken. Eigenlijk allemaal onderdelen voor het sanitair die je hier kunt kopen en of bestellen.

Sanitair onderdelen kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Onderdelen sanitair

Onderdelen voor sanitair heeft Het Onderdelenhuis op voorraad liggen de specialist voor alles wat huishoudelijk is. Er zijn verschillende sanitair onderdelen te verkrijgen. Denk hierbij aan kranen, zeefjes, sifons, sanitair knelkoppelingen, kraanleertjes, doucheslangen, douchekoppen, zwanenhalzen, knelringen, afvoerzeefjes, waterstoppen, waterblokken, perlators, slangenklemmen, o-ringen, fiber-ringen en nog veel meer voor je sanitair.

Sanitair accessoires

Voorbeelden van dit soort sanitair-onderdelen zijn een sifon, slangwartelkraan en slangklemmen. Zo gebruik je de slangklemmen bijvoorbeeld bij het koppelen van een slang aan de waterkraan of koppelstuk. Zo weet je zeker dat de slang niet los kan schieten zodra er druk op de slang komt te staan. Een slangwartelkraan gebruik je voor het aanleggen van een koppeling tussen de waterleiding en (vaat)wasmachine. Bij gebruik van het apparaat staat de kraan open. Wil je het apparaat los koppelen? Dan draai je de kraan simpelweg dicht.

Juiste sanitair onderdelen

Wil je een apparaat voorzien van watertoevoer of moet het water juist worden afgevoerd? Geen idee waar je moet beginnen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.