Auto ruitenwissers

Auto ruitenwissers kopen en of bestellen? Dat kan hier bij Het Onderdelenhuis. Zijn je auto ruitenwissers versleten? Ruitenwissers kunnen piepen of strepen op je raam achterlaten. Wacht daarom niet te lang met de ruitenwisserbladen vervangen. Je kan gemakkelijk en snel nieuwe ruitenwissers kopen bij Het Onderdelenhuis. Zo ga je altijd met perfect passende ruitenwissers de weg op.

Ruitenwissers kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Ruitenwissers bestellen

Ruitenwissers zijn een essentieel onderdeel van je auto, voornamelijk bij slechte weersomstandigheden. Goede ruitenwissers zorgen er voor dat je goed zicht hebt op de weg. Wist je dat jij met slechte ruitenwissers ook niet door de APK komt? Merkt jij dat jouw ruitenwissers minder worden? Blijf er dan niet te lang mee rond rijden en vervang ze snel. Het Onderdelenhuis heeft een ruim assortiment aan ruitenwissers.

Ruiterwisser soorten

Bij Het Onderdelenhuis kan je verschillende soorten ruitenwissers kopen: de traditionele ruitenwisserbladen en de zogeheten 'flatblade' bladen. Een voordeel van de flatblade is dat er geen gebruik meer wordt gemaakt van een beugelconstructie. Hierdoor wordt de weerstand verminderd en neemt de windruis af. Daarnaast is er ook nog een verschil in de aansluiting van de ruitenwissers. Zo zijn er wissers met een klikaansluiting of een haakaansluiting. Controleer goed welke op je eigen auto toepasbaar is.

Ruitenwissers vervangen

Het wordt aangeraden om ruitenwissers eens per jaar te vervangen. Zelfs wanneer de auto niet wordt gebruikt neemt de kwaliteit af. Dit omdat het rubber uitdroogt. Er zijn verschillende kenmerken waaraan je kan merken dat je ruitenwissers aan vervanging toe zijn. Ten eerste gaan ze lawaai maken, ze maken een piepend geluid. Of ze kunnen strepen achter laten, dat betekend dat de wisser is versleten of beschadigd. Als laatst kunnen de wissers gaan stuiteren. De wisser drukt dan niet hard genoeg tegen de ruit waardoor de wisser gaat haperen of stuiteren. Wil je meer informatie? Neem gerust contact op.