Ringsloten

Ringsloten kopen en of een nieuw fiets ringslot bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de fietssloten specialist. Dit slot is aan het fietsframe bevestigd en sluit als een ring rond het achterwiel, waardoor de wielspaken worden geblokkeerd en het achterwiel niet meer kan draaien. Dit slot is gemakkelijk te gebruiken doordat het een geheel met de fiets is.

Ringslot kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Ringsloten fiets

Dit slot is aan het fietsframe bevestigd en sluit als een ring rond het achterwiel, waardoor de wielspaken worden geblokkeerd en het achterwiel niet meer kan draaien. Nadeel is dat de fiets niet aan een vast object wordt vastgemaakt: de dief kan een fiets in zijn geheel meenemen, waarna hij thuis op zijn gemak het slot kan openbreken. Dit bezwaar wordt ondervangen door ringsloten met de mogelijkheid een insteekketting of insteekkabel in de zijkant van het slot te steken waarmee de fiets aan een vast object kan worden verbonden. Moderne ringsloten bevatten een chip met een geregistreerde code die bij de eigenaar bekend is. Doet men bij de politie aangifte van een fietsdiefstal, dan moet men de code van de chip opgeven. Wordt de fiets door de politie gevonden, dan kan de politie de code uitlezen en snel vaststellen of de fiets als gestolen geregistreerd staat. Deze methode is van beperkte waarde omdat de meeste fietsendieven het slot van de fiets verwijderen, waarmee ook de chip verloren gaat. Daarom adviseren wij om altijd een tweede fietsslot erbij te kopen, de meest bekende is het fiets kettingslot.

Ringslot bestellen

Wil jij meerdere fiets ringsloten kopen en of juist net dat ene speciale fiets ringslot bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! Bij een telefonische bestelling dien je er rekening mee te houden dat de verzending wel één dag langer is dan normaal. Eveneens als het product niet voorradig is binnen onze voorraad. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.