Reparatie Mobiele Telefoon

Reparatie mobiele telefoon: Het Onderdelenhuis, heeft een reparatieservice die het mogelijk maakt! Om je mobiele telefoon te laten repareren. Het Onderdelenhuis is dé smartphone reparatie specialist! Wij repareren defecte smartphones van andere bekende mobiele telefoonmerken! Door gebruik van originele toestel onderdelen ben jij bij ons altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Tevens is het mogelijk om je iPad hier te laten repareren. In de meeste gevallen kan dit terwijl jij in de winkel wacht.

Toestel reparatieservice

Naast Apple iPhone en iPad reparaties, repareren wij ook alle andere mobiele telefoonmerken zoals: Samsung, HTC, Nokia, Sony, LG, Huawei en Motorola smartphone toestellen. Het Onderdelenhuis repareert wanneer het jouw uitkomt. En waarbij snelheid en de hoge mate van service bovenaan staan. In de meeste vallen kan jij in de winkel wachten op de reparatie van je telefoontoestel. Het Onderdelenhuis vervangt kapotte schermen, accu’s, startknoppen, microfoons en nog veel meer onderdelen die kapot kunnen zijn aan je smartphone. Even een tip bel even van te voren om na te vragen of het desbetreffende onderdeel voorradig is.

Mobiele telefoon repareren

Het Onderdelenhuis is een geautoriseerd mobile phone service center voor alle smartphone toestellen. Hierdoor kan Het Onderdelenhuis de reparaties tegen zeer aantrekkelijke prijs en reparatieduur aanbieden. Wij gebruiken voor het repareren van je smartphone uitsluitend originele onderdelen (OEM) en bieden op elk reparatie 6 maanden garantie! Met uitzondering van val-, stoot- en waterschade. Door gebruik te maken van professionele apparatuur en de originele onderdelen. Weten wij precies voor welk telefoontoestel wij de juiste tools en gereedschappen moeten gebruiken. Het Onderdelenhuis geeft zo veel vertrouwen in het uitvoeren van de reparatie van het kapotte telefoontoestel. Wij garanderen je een lange garantie!

Het Onderdelenhuis repareert!

Glas schade reparatie
Scherm schade reparatie
Oplaadconnector reparatie
Accu’s vervangen
Geluid (speaker en luidspreker) reparatie
Camera (lens) schade
Midframe vervangen
Ontvangst problemen
En nog veel meer!

Dit is maar een kleine greep uit alle telefoonreparaties die Het Onderdelenhuis kan uitvoeren. Mocht de reparatiedienst, die je zoekt en wilt laten uitvoeren niet tussen het reparatieoverzicht staan, neem dan contact op met Het Onderdelenhuis! Wij helpen je graag verder. En anders probeer het bij het I Repair Center de reparatieservice voor alle smartphones en tablets.