Reisstekkers

Reisstekkers kopen en of bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist in alle stekkers. Een reisstekker komt van pas als je naar een ander land gaat wat gebruik maakt van andere stopcontacten. Dit soort verloopstukken is dus land afhankelijk. Let hier dus goed op!

Reisstekker kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Reisstekkers

Wens je een elektrisch apparaat te gebruiken in een ander land, waar de stopcontacten anders zijn, dan is er een verloopstuk nodig. Zo'n verloopstuk wordt ook wel een reisstekker genoemd. Een reisstekker verandert de netspanning niet en kan dus alleen gebruikt worden als het aangesloten apparaat op dezelfde netspanning werkt als het gebruikte stopcontact. Laders voor laptops en USB-laders zijn meestal geschikt voor verschillende netspanningen, maar andere elektrische apparatuur zoals haardrogers, scheerapparaten niet. Nogmaals let goed op voor welk land jij een reisstekker wilt kopen of bestellen?

Reistekker bestellen

Wil jij een nieuwe reisstekker bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! De verzending is wel één dag langer dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.