Regenpakken

Regenpakken kopen en of een nieuw regenpak bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de regenkleding specialist. Met een uitgebreid assortiment aan regenpakken voor zowel dames als heren hebben wij hier, er vast wel één regenjas voor je bij.

Regenpak kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Regenpakken

Er zijn vele regenpakken te verkrijgen. Door de vele verschillende modellen en kleuren. Opvallende designs of juist het klassieke regenpak. In het assortiment ook vele regenpakken met reflectie, is goed voor je eigen veiligheid. Regenpakken kunnen bestaan uit, zowel een jas of cape als een broek. Het is speciaal behandelde kleding die zorgt dat regendruppels niet door kunnen dringen. Regenkleding kan ook bestaan uit alleen een lange regenjas, tot over de knie. Goede waterdichte regenkleding is duur, omdat niet alleen de stof waterbestendig moet zijn, maar ook de naden waterdicht moeten worden gemaakt.

Regenpak bestellen

Wil jij regenpakken kopen en of een nieuw regenpak bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! Bij een telefonische bestelling dien je er rekening mee te houden dat de verzending wel één dag langer is dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.