Regenkleding & Poncho

Nieuwe regenkleding kopen en of een poncho bestellen? Dat kan allemaal bij Het Onderdelenhuis, de fiets specialist als het om regenkleding gaat. In de regenjassen collectie vind je alleen maar hippe en trendy regenkleding. Dus vanzelfsprekend ook alleen maar hippe poncho’s. Laat je verrassen door onze veelzijdige collectie waterdichte regenjassen.

Regenkleding kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Regenkleding & poncho's

Voor iedereen een geschikte regenjas of poncho. Alle regenjassen en poncho's uit onze collectie kun je ook dragen bij droog weer. En tegelijkertijd ben je modieus beschermt en voorbereid op een regenbui. Het Onderdelenhuis heeft bijna alle waterdichte jassen direct uit voorraad leverbaar. Is een waterdichte jas niet uit voorraad leverbaar dan moeten wij deze eerst even bestellen. Je hoeft bij ons nooit lang te wachten.

Regenjassen & broeken

In de winkel is er keuze uit vele hippe regenjassen en regenbroeken en zelfs regenbescherming voor over de schoenen (verschillende schoenmaten). Bekijk de collectie en laat je verrassen door de veelzijdigheid in kleuren en modellen. Combineer een regenjas met een regenbroek en je hebt een hip en trendy regenpak. Er is altijd wel een lange regenjas dames, of regenjas voor de heren. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.