Poncho’s & Capes

Poncho’s kopen en of een mooie nieuwe regencape bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de regenkleding specialist. Een regenponcho is handig als het regent en je hebt geen handen vrij om een paraplu boven je hoofd te houden, biedt een poncho de uitkomst. Een regencape met of zonder capuchon, inclusief zakken, of met een aantrekkoord. Er bestaat natuurlijk wel een verschil tussen een poncho die je nodig hebt voor een festival, in de stad of een waarmee je de bergen in trekt, maar hier vind je voor elke gelegenheid een geschikte regenponcho of regencape.

Poncho kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Regenponcho & Regencape

Als je denkt aan regenkleding dan denk je automatisch aan een regenjas of een regenpak, maar vergeet hierbij de poncho regen ook wel de regencape vooral niet. Een regenponcho is veelal de makkelijkste manier om je te beschermen tegen een regenbui, bovendien is een regenponcho of regencape makkelijk te dragen over je eigen kleding en na de regenbui weer makkelijk op te bergen. Een regenponcho is een absolute must have en zeker in Nederland een goede investering. De meeste regenponcho's uit onze collectie zijn zeer geschikt om klein en compact mee te nemen in je tas, op deze manier heb je altijd je regenbescherming bij de hand als je overvallen wordt door een bui. Tevens hebben wij een grote collectie zeer mooie en kwalitatief erg hoogwaardige fiets regenponcho’s oftewel de regenponcho fiets in ons assortiment. Deze fietsponcho’s hebben onder anderen speciale taillebanden tegen opwaaien en handbanden die ervoor zorgen dat de regencape fiets over het stuur blijft hangen en op die manier ook de benen droog kan houden.

Poncho bestellen

Wil jij een poncho bestellen? Of meerdere nieuwe regencapes kopen? Dat kan allemaal bij Het Onderdelenhuis. Let op! Bij een telefonische bestelling dien je er rekening mee te houden dat de verzending wel één dag langer is dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.