Philips Onderdelen

Philips onderdelen kopen? Of Ben je op zoek naar vervangende onderdelen of handige accessoires voor jouw Philips apparatuur? Let dan eerst even goed op, want we hebben voor enkele apparaten van Philips een handige aparte pagina gericht: Zoek je onderdelen voor je Senseo koffiezetapparaat? Of ben je juist op zoek naar onderdelen voor een bepaald model koffiepadhouder van Philips? Het Onderdelenhuis heeft alle onderdelen.

Philips onderdelen nodig?

Als je ooit in de stad Eindhoven bent geweest? Kan je het bijna niet missen en heb jij de naam Philips overal gezien. Wat normaal is als jij de wortels van dit Nederlandse elektronicabedrijf kent. Officieel heet het bedrijf tegenwoordig Koninklijke Philips N.V., maar in 1891 startte de heer G. Philips samen met zijn vader het bedrijf nog onder de naam Philips & Co. Ze woonden allebei in Zaltbommel, maar besloten toch hun bedrijf te starten in Eindhoven. Aanvankelijk hield het familiebedrijf zich primair bezig met de ontwikkeling van gloeilampen en is Philips daar natuurlijk altijd om bekend gebleven. Sinds ze in 1939 hun allereerste model scheerapparaat op de markt brachten de beroemde PhiliShave, kwam de focus meer op kleine huishoudelijke apparaten. Tegenwoordig is Philips uiteraard een technologie-gigant, die op bijna elk technologisch vlak voor enorme vooruitgang heeft gezorgd en in veel ook een marktleider is.

Welke Philips onderdelen

Wil je Philips onderdelen bestellen? Om jouw goed van dienst te kunnen zijn. Is het handig om te weten over welk Philips apparaat wij praten. Natuurlijk is het belangrijk dat je de onderdelen koopt die specifiek voor jouw model (typenummer) geschikt zijn. Welk model Philips apparaat jij bezit vind je terug op de sticker op jouw apparaat. Stel, je hebt een Philips magnetron of een Philips vaatwasser, dan gebruik je jouw typenummer om de onderdelen voor jouw specifieke apparaat te vinden. Heb jij het gevonden? Bel deze dan gerust door naar Het Onderdelenhuis, wij helpen je graag verder.

Philips onderdelen? Wij helpen je graag verder!

Het Onderdelenhuis levert al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw Philips onderdelen en accessoires. Voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van toestellen in en rondom het huis. Het Onderdelenhuis pakt alle onderdelen met zorg in en versturen deze waar jij het maar wil ontvangen. En vind je het juiste onderdeel of accessoire niet dat je zoekt? Het Onderdelenhuis heeft een team van experts klaar staan om eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar net dat ene lastig te vinden product. Dat Het Onderdelenhuis vaak via zijn vele leveranciers nog speciaal voor je kan nabestellen. Neem gerust contact op wij zoeken het voor je uit!

Het Onderdelenhuis, de onderdelenwinkel

Het Onderdelenhuis heeft het meest complete aanbod aan onderdelen en accessoires. Ter reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van elektronische apparaten in en rondom het huis. Gewoon, die dingen die je zelf gemakkelijk kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kan je er veel meer uit halen. Door goed onderhoud, reparaties of de juiste upgrades verleng je de levensduur van alle apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. Voor alle onderdelen kom je naar Het Onderdelenhuis. Zoek jij de juiste onderdelen? Het Onderdelenhuis heeft alles voor Philips witgoed. Deze Philips onderdelen zowel voor de koelkast, diepvries, wasmachine, vaatwasser, wasdroger tot onderdelen van de afzuigkap.

Merkonderdelen

AEG onderdelen
AEG
Atag
Atag
Bauknecht
Bauknecht
Bosch
Bosch
Electrolux
Electrolux
Etna
Etna
Miele
Miele
Pelgrim
Pelgrim
Samsung
Samsung
Siemens
Siemens
Liebherr
Liebherr
Whirlpool
Whirlpool
Indesit onderdelenIndesit Philips onderdelenPhilips Zanussi onderdelenZanussi