Toont alle 16 resultaten

Persoonlijke verzorging

Apparaten voor persoonlijke verzorging, zijn ook onderhevig aan slijtage. Wil jij onderdelen kopen voor je scheerapparaat? Of nieuwe opzet stukken voor je elektrische tandenborstel bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor alle huishoudelijke apparaten en voor de persoonlijke verzorging.

Onderdelen persoonlijke verzorging


Apparaten persoonlijke verzorging

Het is tegenwoordig zeer handig dat er vele goede apparaten zijn die bijdragen tot een goede persoonlijke verzorging. Neem voor mannen nou het scheerapparaat, of een baardtrimmer, of een tondeuse. Voor al dit soort producten heeft Het Onderdelenhuis de juiste onderdelen op voorraad liggen. Ook de dames kunnen hier terecht, met bijvoorbeeld een elektrische tandenborstel, of met een epileer-apparaat. Ook voor de ouderen onder ons hebben wij zeer handige hulpstukken uit voorraad leverbaar.

Persoonlijke verzorging accessoires

Naast onderdelen & accessoires voor huishoudelijke apparaten, vind je in onze webshop ook onderdelen en accessoires voor apparaten in de persoonlijke verzorgingssfeer; zoals scheerapparaten, tandenborstels & thermometers. Je kunt hierbij denken aan scheerkoppen of opzetstukjes. Mis je een artikel in ons assortiment? Laat het ons dan weten zodat we deze toe kunnen voegen.