Toont alle 3 resultaten

Perilex

Perilex kopen en of Perilex bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor installatiemateriaal. Perilex is de handelsnaam van een oorspronkelijk goedgekeurd driefasenspanning-stekkersysteem voor het aansluiten van apparaten met een hoog vermogen.

Perilex kopen


Perilex

Perilex wordt tegenwoordig vaak gebruikt voor vermogensapparaten waarbij het vermogen over twee groepen kan worden verdeeld in een zogenoemde kookgroep. Ook andere toepassingen kunnen met behulp van het perilex-systeem worden ingevuld. Het Perilex-stekkersysteem – bestaande uit contactstoppen, contactdozen en koppelcontacten (contra-stekkers) en kennen twee uitvoeringen van stroomsterkte. Meest gebruikt is de 16 Ampère, daarnaast nog een 25 Ampère uitvoering. Draaistroom-contactdozen moeten zo aangesloten worden, dat er een rechts-draaiveld ontstaat, wanneer men de contacten van voren, met de klok mee, bekijkt, wat bij de hier aangeven schakeling, die eigenlijk de oorspronkelijke was, niet het geval is. Het kan dus voorkomen dat ze verwisseld worden bij het aansluiten let hier dus goed op!

Perilex bestellen

Wil jij nieuw Perilex bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! De verzending is wel één dag langer dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.