Enig resultaat

Opbouw contactdozen

Opbouw contactdozen kopen en of een opbouw stopcontact bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor installatiemateriaal. Je kiest zelf waar je een wandcontactdoos plaatst. Bij Het Onderdelenhuis vind je stopcontacten voor elk soort aansluiting, maar ook dimmers en schakelaars. Kies voor een enkele contactdoos of voor een versie met meerdere ingangen.

Opbouw contactdoos kopen


Opbouw stopcontact

Om een nieuw opbouw stopcontact te plaatsen. Werk je veilig met elektriciteit. Zelf een wandcontactdoos installeren is niet moeilijk. Schakel de elektriciteit in de meterkast uit. Controleer met een met een spanningzoeker of de stroom daadwerkelijk is uitgeschakeld. Met een handige schroevendraaier of accuschroefboormachine monteer je het stopcontact eenvoudig. Voor je start met het karwei, controleer de muur waarin je gaat schroeven. Je vermijdt hiermee beschadigen aan bijvoorbeeld leidingen in de muur. Er zijn stopcontacten met kinderbeveiliging voor een extra veiligheid. Ben je een beginner? Raadpleeg dan eerst een professional om extra veilig te kunnen werken.

Opbouw contactdozen bestellen

Wil jij meerdere nieuwe opbouw contactdozen bestellen? En dat van een bepaald merk zoals: Berker, Niko, Gira, Busch Jaeger, Jung, Peha en Elso. Let op! De verzending is wel één dag langer dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.