Resultaat 1–36 van de 75 resultaten wordt getoond

Ontkalkers & Reinigers

Ontkalkers en reinigers kopen en bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist in schoonmaak. Er zijn verschillende HG ontkalkers en HG reinigers te vinden. Je kunt een ontkalker zoeken voor een koffiezetapparaat of juist een ontkalker voor je wasmachine. Beide ontkalkers en reinigers heeft Het Onderdelenhuis op voorraad.

Ontkalker & reiniger kopen

8,29
11,29
11,29
11,29
23,99
17,49
Plaatshouder
52,99
6,29
Plaatshouder
15,49
Plaatshouder
10,29
Plaatshouder

Huishoudelijk

Ontkalker Strijken

10,29
Plaatshouder
9,29
Plaatshouder
6,29
Plaatshouder
25,99
HG Laminaat Alledag Spray
3,99
HG Laminaat Alledag Spray 500 ML
3,99
HG Laminaat Glansreiniger 1 Liter
7,99
HG Hygiënische Toiletgel 500ml
2,99
HG Toiletruimte Alledag Spray 500ml
3,49

Ontkalkers

Wat zijn ontkalkers eigenlijk? Een ontkalkingsmiddel of chemische ontkalker is een chemische stof die wordt gebruikt om kalkaanslag van metalen oppervlaktes te verwijderen in contact met heet water, zoals in boilers, waterkokers, en ketels. Ontkalkingsmiddelen zijn typische zuren zoals zoutzuur dat reageert op de basische carbonaten die aanwezig zijn in de kalk. Het gevolg is een productie van kooldioxidegas en een oplosbaar zout. Sterke ontkalkingsmiddelen zijn vaak bijtend voor de ogen en de huid. Bekende ontkalkingsmiddelen bevatten citroenzuur, mierenzuur, glycolzuur, zoutzuur, fosforzuur, sulfaminezuur en azijnzuur. Wees hier dus uiterst voorzichtig mee en houd dit soort middelen buiten bereik van kinderen.

Reinigers

Reinigen ook wel schoonmaken, of onder de rivieren poetsen of, in België kuisen genoemd is het verwijderen van vuil uit de huiselijke omgeving of de openbare ruimte. Dit dient de algemene hygiëne en zorgt ervoor dat de ruimtes leefbaar blijven. Het doel van reinigers kan zijn dat het vuil fysiek onhandig is kleverige tafel, kruimels in bed. Reiniging van een oppervlak alvorens het te verven, dat het lelijk is, dat het stinkt, of dat het ongezond is: bijvoorbeeld door bacteriën en schimmels, chemische stoffen. Naast het feit dat met reinigen bacteriën en schimmels gedeeltelijk verwijderd worden helpt het verwijderen van voedselresten en andere voedingsbodems ook de groei ervan te voorkomen.