Toont alle 33 resultaten

Multipacks inkt cartridges

Multipacks inkt cartridge voor verschillende soorten printers. Verkoopt Het Onderdelenhuis verschillende multipacks van het huismerk Inksave. Tevens zijn er multipacks inkt cartridges verkrijgbaar van de originele inktpatronen.

Inkt cartridge multipack kopen

-20%
-11%
Inksave Multipack HP 920XL Inkt
34,99

Multipacks inkt cartridges

Een multipack inkt met vier cartridges bevat één zwart, cyaan, magenta en een gele inkt cartridge voor het printen van documenten en foto's van zeer hoge kwaliteit. Bij gebruik in combinatie met printerpapier biedt een set van vier inkt cartridges, duurzame prints en kleurvaste afwerkingen. Daarnaast ben jij milieuvriendelijk en voordelig bezig, omdat je alleen de verbruikte kleur hoeft te vervangen. Algemeen is inkt een vloeibaar kleurmiddel dat gebruikt wordt om documenten mee af te drukken / printen. Meestal is inkt zwart of blauw, maar er bestaan ook anders gekleurde inkten zoals cyaan en geel.

Multipack inktpatronen

Een inktpatroon ook wel inkt cartridge genoemd is een uitneembaar en vervangbaar onderdeel van een inkjetprinter. Dit in tegenstelling tot een matrixprinter ook naaldprinter genoemd die gebruikmaakt van een inktlint en tot een laserprinter die met een toner werkt. Een inktpatroon bevat één of meer reservoirs met inkt, elektrische contacten en eventueel een chip voor de communicatie met de printer. Via deze communicatie verloopt de informatie: of de juiste patronen zijn geïnstalleerd. Waarbij dan ook wordt aangegeven of ze al dan niet van het met de printer overeenkomende merk zijn. Hoeveel inkt er nog in het reservoir van het patroon aanwezig is, waarbij sommige fabrikanten van de printers al snel de aanduiding laten verschijnen dat het patroon leeg is. Terwijl er nog voldoende inkt aanwezig is. Er zijn veel soorten inktpatronen, omdat vrijwel elk printermerk een ander formaat hanteert. Er bestaan inktpatronen om in kleur te printen en patronen om in zwart af te drukken. Over het algemeen vindt je een drie kleuren en een zwarte patroon in een inkjetprinter hiervoor zijn de multipacks inkt cartridges. Er zijn ook printers met één zwarte en één kleuren patroon of printers met vijf kleuren patronen en twee zwarte.