Motorolie

Motorolie kopen en of bestellen? Dat kan hier bij Het Onderdelenhuis, de auto specialist. Is het tijd om je motorolie te verversen? Het Onderdelenhuis verkoopt 5W40, 5W30 en 10w40, maar ook voor andere viscositeiten motorolie kan je bij Het Onderdelenhuis terecht. Deze onderdelenwinkel heeft een uitgebreid assortiment motorolie voor de auto. Voor meer informatie over de inhoud, viscositeit en ACEA-specificaties.

Motorolie kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Motorolie bestellen

Zoals jij waarschijnlijk al weet is goede en geschikte motorolie voor iedere auto van groot belang. Dit geldt zowel voor nieuwe auto’s en al zeker voor wat oudere auto’s. Motorolie zorgt ervoor dat er minder brandstof wordt gebruikt en dat de motor minder snel slijt. Het op tijd pijlen, de motorolie bijvullen en de motorolie verversen is daarom om zeker aan te raden. Doe je dit te weinig? Dan kan er schade aan je auto ontstaan. Daarom kan je bij Het Onderdelenhuis alvast de gewenste motorolie bestellen. En is altijd handig om extra achter in de auto te hebben liggen.

Motorolie verversen

Motorolie verversen zal je regelmatig moeten doen, het is namelijk zeer belangrijk. Maar wanneer is nou de beste tijd om dit te doen? Er zijn verschillende meningen over het verversen van de olie. De een zegt dat het na 10 duizend kilometer moet, de ander zegt na 15 of 20 duizend kilometer. Wij raden echter aan om dit na de 10 of 15 duizend kilometer te doen. Reden hiervoor is dat de motor zo schoon blijft. Rij je minder dan dit aantal kilometers per jaar? Dan raden wij je aan om de motorolie ieder jaar alsnog te verversen. Heb je meer vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.