Meer informatie over dit product nodig?

Bel ons op:
+31 (0)591 641126

Mail naar:
info@hetonderdelenhuis-emmen.nl

Kom langs:
Wilhelminastraat 38, 7811 JC, Emmen

Mobiele Aircooler | USB Gevoed | 3 Ventilatorsnelheden | 0.3 l

19,99

Uitverkocht

Alleen online verkrijgbaar

Uitverkocht

Als je op kantoor werkt, ben je vast wel bekend met situaties waarin jij de airconditioning hoger zet, terwijl je collega een extra trui aantrekt. Deze Nedis mini aircooler biedt dan uitkomst, omdat hij alleen je directe, persoonlijke omgeving verkoelt zonder dat degene naast je er iets van merkt.

Deze mini aircooler produceert een krachtiger en efficiëntere bries dan een gewone ventilator. Ideaal voor op je bureau, maar ook voor op je nachtkastje tijdens warme zomernachten. De aircooler is namelijk erg stil in de laagste van de 3 standen.

De aircooler werkt als volgt: hij zuigt droge, warme lucht aan die door een vochtige pad gaat. Deze pad absorbeert de warmte en het vocht in de pad verdampt, waardoor de lucht enkele graden wordt gekoeld. Hierdoor geniet je van een verkwikkende, verfrissende luchtstroom. Vergelijk het met een warme zomerdag op het water: ook al zijn de temperaturen hoog, het voelt nog steeds aangenaam koel.
De bevochtigde lucht wordt teruggeblazen in de ruimte, zodat je niet te maken krijgt met droge lucht, zoals bij airconditioners.

De aircooler werkt urenlang zonder dat je hoeft bij te vullen.

Artikelnummer: 5412810324378 Categorieën: , ,

Mobiele Aircooler | USB Gevoed | 3 Ventilatorsnelheden | 0.3 l

19,99

Uitverkocht

Alleen online verkrijgbaar

Uitverkocht