Merken van leveranciers, fabrikanten, producenten

Er zijn vele merken die worden verkocht door Het Onderdelenhuis. In de markt van witgoed en keuken aanbieders zijn er een groot aantal leveranciers, fabrikanten, producenten.

Merken van fabrikanten

AEGAEG AtagAtag BauknechtBauknecht
BoschBosch ElectroluxElectrolux EtnaEtna
MieleMiele PelgrimPelgrim SamsungSamsung
SiemensSiemens LiebherrLiebherr WhirlpoolWhirlpool

Leveranciers, fabrikanten en producenten

Het Onderdelenhuis heeft op basis van het door ons aangeboden aanbod een interessant merkenselectie neergezet. Deze selectie bestaat enerzijds uit de bekende A-merken, maar anderzijds ook van onbekende huismerken die een grote meerwaarde hebben. Om hierin goed inzicht te geven vindt je een overzicht van bekende merken voor producten. Inmiddels is Het Onderdelenhuis als bedrijf uitgegroeid tot een leverancier van bijna alle topmerken! Het Onderdelenhuis is de onderdelenwinkel op het gebied van onderdelen voor witgoed en huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, koelkasten, vrieskisten en nog veel meer. Ook heeft Het Onderdelenhuis een eigen lijn met professionele eigenmerk producten zoals stofzuigerzakken en inkt. Zowel voor verkoop als reparatie van allerlei merknamen van mobiele telefoons en tablets ben jij bij Het Onderdelenhuis aan het juiste adres. Kwaliteit en service staan bij Het Onderdelenhuis hoog in het vaandel. In de vernieuwde onderdelenwinkel voorzien wij je graag van deskundig advies over de beste merknamen die wij met trots vertegenwoordigen en verkopen.

Producten van bekende merknamen

Mocht jij zelf nog iets missen binnen het uitgebreide productassortiment? Daar staat Het Onderdelenhuis voor open en kijkt graag met jou mee of het product wat jij voordraagt, het gewenste product iets is wat wij vast op kunnen nemen in het totale assortiment van Het Onderdelenhuis. Het Onderdelenhuis heeft een goede service voorop staat hierdoor luisteren wij graag naar al onze klanten. En streven erna om van iedere klant, een tevreden klant te maken. Dit komt volgens onze eigen visie overeen met een goede serviceverlening. Ook staat Het Onderdelenhuis open om zijn service te verbeteren. Mocht jij hierover op of aanmerkingen hebben? Neem gerust contact met Het Onderdelenhuis op. Nogmaals Het Onderdelenhuis streeft naar een zeer hoge klanttevredenheid. En ziet graag alle klanten weer terugkomen. Zo telt jou mening en heb jij wel degelijk invloed op onze serviceverlening. Vanuit de bestaande leveranciers van Het Onderdelenhuis is dit een doorslaggevend iets waardoor iedere leverancier met tevredenheid samenwerkt met Het Onderdelenhuis in Emmen, Drenthe.