Merken

Merken & Onderdelen

Er zijn vele merken die worden verkocht bij Het Onderdelenhuis. In de markt van witgoed– en keukenaanbieders zijn er een groot aantal leveranciers.

Onderdelen van bekende merken

`
AEG onderdelen

AEG

Atag

Atag

Bauknecht

Bauknecht

Bosch

Bosch

Electrolux

Electrolux

Etna

Etna

Miele

Miele

Pelgrim

Pelgrim

Samsung

Samsung

Siemens

Siemens

Liebherr

Liebherr

Whirlpool

Whirlpool

Indesit onderdelenIndesit Philips onderdelenPhilips Zanussi onderdelenZanussi
Smeg onderdelenSmeg Beko onderdelenBeko LG onderdelenLife’s Good

Merken van Het Onderdelenhuis

Het Onderdelenhuis heeft op basis van, goed te luisteren naar zijn klanten. Een groot assortiment, heeft hierdoor een interessante merkenselectie neergezet. Deze selectie bestaat enerzijds uit de bekende A-merken zoals: AEG, ATAG, Bauknecht, Bosch, Electrolux, ETNA, Miele, Pelgrim, Samsung, Siemens, Liebherr, Whirlpool, Indesit, Philips, Zanussi, Smeg, Beko of LG. En anderzijds ook uit onbekende huismerken zoals: Inksave of overige merken die een grote meerwaarde hebben als universele onderdelen. Om hierin goed inzicht te geven vindt je een overzicht van bekende merken voor huishoudelijk gebruik. Inmiddels is Het Onderdelenhuis als bedrijf uitgegroeid tot een leverancier van bijna alle witgoed topmerken! Het Onderdelenhuis is de onderdelenwinkel op het gebied van onderdelen voor witgoed en huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, koelkasten, vrieskisten, ovens, magnetrons en nog veel meer onderdelen voor in en rondom het huis.

Eigen merken binnen Het Onderdelenhuis

Ook heeft Het Onderdelenhuis een eigen lijn met professionele eigenmerk producten zoals stofzuigerzakken en inkt cartridges. Zowel smartphones en tablets voor de verkoop dit kan momenteel alleen op bestelling. Als reparatie en vervanging van allerlei onderdelen van verschillende merken smartphones en tablets. Ben jij bij Het Onderdelenhuis aan het juiste online adres. Kwaliteit van alle producten is hoog en service staan bij Het Onderdelenhuis hoog in het vaandel. In de vernieuwde onderdelenwinkel voorzien wij je graag van deskundig advies. Over de beste merknamen die wij met trots vertegenwoordigen en verkopen.

Producten van bekende merken

Mocht jij nog iets missen binnen het huidige assortiment? Dan staat Het Onderdelenhuis daar voor open. En kijkt graag met je mee of het product wat jij voordraagt. Ook het gewenste product is wat wij vast op kunnen nemen in ons totale assortiment van Het Onderdelenhuis. Het Onderdelenhuis heeft een goede service, voorop staat dat wij luisteren naar al onze klanten. En streven erna om van iedere klant, een tevreden klant te maken. Dit komt volgens onze eigen visie overeen met een goede serviceverlening. Ook staat Het Onderdelenhuis open om zijn service te verbeteren. Mocht jij hierover op of aanmerkingen hebben? Neem gerust contact op met Het Onderdelenhuis. Nogmaals Het Onderdelenhuis streeft naar een zeer hoge klanttevredenheid. En ziet graag alle klanten weer terugkomen. Zo telt jou mening en heb jij wel degelijk en heb jij invloed op onze serviceverlening. Vanuit de bestaande leveranciers van Het Onderdelenhuis is dit een doorslaggevend iets. Waardoor iedere leverancier met een hoge tevredenheid samenwerkt, met Het Onderdelenhuis.

Merken en onderdelen

Als onderdelenwinkel is Het Onderdelenhuis, een echte winkel die al jarenlang met succes vele klanten heeft geholpen. Dit willen wij ook graag verder uitbreiden via de online kant. Waarbij het leveren van de juiste onderdelen de missie is. Je kunt alle onderdelen bij Het Onderdelenhuis bestellen. Vele onderdelen van verschillende merken heeft Het Onderdelenhuis op voorraad liggen. Van de bekende A-merken tot en met de universele onderdelen die qua kwaliteit niets onder doen ten opzichte van die onderdelen van de bekende merknamen. Van wasmachine onderdelen, vaatwasser onderdelen, koelkast onderdelen, diepvriezer onderdelen, oven onderdelen, afzuigkap onderdelen, magnetron onderdelen, fornuis onderdelen en nog veel meer onderdelen of producten die handig zijn voor in of rond huis. Als wij één ding graag zien, is het wel dat jouw apparaat snel weer functioneert. Daarom vind je hier de merken waarvan wij standaard alle onderdelen kunnen leveren. Mocht het niet lukken om het gewenste merk of onderdeel te vinden, dan helpen we je natuurlijk graag. Neem daarvoor even contact met ons op, en stuur ons het merk en typenummer van jouw apparaat. Kom gerust eens langs in onze onderdelenwinkel of bel als je vragen hebt.