Luidsprekerkabel

Luidsprekerkabel kopen en of bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist in allerlei draad en kabel. Een luidsprekerkabel vormt de verbinding tussen een versterker en een luidspreker.

Luidsprekerkabel kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Luidsprekerkabels

Net als bij alle andere onderdelen van een versterkerketen moet ook een luidsprekerkabel zo min mogelijk invloed hebben op het geluid. Voor een luidsprekerkabel betekent dat dat de capaciteit en de zelfinductie niet te groot mogen zijn, en dat de weerstand zo laag mogelijk is. Een te hoge capaciteit van de kabel kan een negatieve invloed hebben op de geluidskwaliteit, met name op de hoge tonen. Als de capaciteit van de kabel te groot is, worden hoge tonen als het ware kortgesloten. Bij de meeste versterkerinstallaties is dit een theoretisch probleem, omdat dergelijke negatieve effecten pas optreden bij kabellengtes van enkele tientallen meters.

Luidsprekerkabel bestellen

Wil jij een nieuwe luidsprekerkabel bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op bij het bestellen van kabels zit er één dag extra levertijd op het leveren. Wil jij meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.