Enig resultaat

Luchtbehandeling

Ben jij opzoek naar alles voor een schone luchtbehandeling? En wil jij nieuwe filters kopen en of juist luchtreinigers of vochtvreters bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor huishoudelijke verse lucht.

Luchtbehandeling kopen

HG alle nare luchtjes weg
5,99

Vocht luchtbehandeling

Wil je vocht in kleine afgesloten ruimtes verwijderen? Dan zijn vochtvreters de ideale oplossing! Een vochtvreter is een kunststof bakje met daarin vochtabsorberende korrels. Ze bestrijden niet alleen vocht en condens, maar ook muffe geurtjes en schimmel. Na een tijdje verliezen de korrels hun vochtabsorberend vermogen en kan er zich een laagje water gaan vormen in het bakje. Dan wordt het tijd om een navulling aan te schaffen. Vochtvreters zijn erg handig voor kasten, kleine toiletruimtes, schuurtjes, boten, voorraadkasten, wasruimtes en kelders. Is er nou teveel vocht aanwezig dan is het beter om een airco neer te zetten en daarna pas over te gaan op vochtvreter. Voor vochtvreters en vochtvreter navulling kun je ook bij Het Onderdelenhuis terecht. Zo zijn er verschillende navullingen verkrijgbaar, namelijk de regular navulling, ultra navulling en de classic navulling.

Luchtreiniger

Of wil jij een luchtreiniger kopen voor gezonde lucht in je huiskamer, slaapkamer of kantoor? Of wil jij de luchtkwaliteit in een bedrijfsruimte verbeteren? Dan ben jij hier voor onderdelen op het juiste online adres. Je koopt eenvoudig de luchtreiniger die het beste bij uw situatie past. Last van hooikoorts of astma? Of wil jij rooklucht, fijnstof of andere nare luchtjes verwijderen? Koop dan nu eenvoudig de beste luchtreiniger met ionisator en HEPA filter.

Luchtbehandeling bestellen

Wil jij de juiste luchtbehandeling kopen? En of juist meerdere luchtreinigers bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor verse en frisse luchtbehandelingen.