Resultaat 1–36 van de 39 resultaten wordt getoond

Lithium batterijen

Lithium batterijen gaan tot 7 x langer mee dan alkaline batterijen. Dit maakt dit soort batterijen zeer geschikt voor apparaten met een hoge stroomvraag zoals digitale camera’s. Lithium batterijen behouden bovendien ook bij temperaturen onder nul hun capaciteit. In verband met de levensduur is in een rookmelder een lithium batterij sterk aan te bevelen.

Lithium batterijen kopen

Varta CRV3 batterij VT6207301401-1
18,99
5 x Varta CR2025 3V Lithium batterij kopen
12,99
12,99
Varta CR1632 3V batterij kopen
3,99
Varta CR1225 3V Lithium batterij kopen
3,99
Plaatshouder
7,99
Plaatshouder
5,99
Plaatshouder
12,19

Lithium batterijen

Lithium batterijen gaan langer mee en wegen minder en leveren meer energie dan alkaline batterijen. Daarbij presteren de Lithium batterijen ook goed onder extreme weersomstandigheden: tussen -40°C en +60°C werken ze nog steeds feilloos. Lithium batterijen zijn duurder in aanschaf maar zijn voor apparatuur met een hoge stroomvraag zoals digitale camera's eigenlijk onmisbaar. Je hoeft dan veel minder vaak de batterijen te verwisselen.

Lithium batterijen zijn niet oplaadbaar

De reguliere lithium batterijen ook wel: lithium-metaal-batterijen en zijn niet oplaadbaar. Probeer dus nooit gewone lithium batterijen op te laden want in het slechtste geval raken ze oververhit, gaan ze lekken en kunnen ze zelfs ontploffen.

Lithium-ion batterijen zijn wel oplaadbaar

Verwar lithium batterijen niet met Li-ion (lithium-ion) batterijen, deze hebben een hele andere chemische samenstelling en zijn wel oplaadbaar.

Lithium batterijen bestellen

Wil jij nieuwe lithium batterijen bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, kan iedere batterij bestellen. Let op, bij een bestelling hebben de batterijen een langere levertijd van één dag. Heb je vragen of heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.