LG onderdelen kopen? Of juist net dat ene speciale LG onderdeel bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor alle onderdelen. LG staat huidig voor Life’s Good en wat de meesten niet weten dat LG voor Lucky Goldstar, de naam van dit bedrijf tot het jaar 1995. Voor de naamswijziging werden de producten in Zuid-Korea afgezet onder de merknaam Lucky, terwijl specifiek buitenlandse producten werden verkocht onder de merknaam Goldstar.

Welke LG onderdelen

Wil je LG onderdelen bestellen? Om jouw goed van dienst te kunnen zijn. Is het handig om te weten over welk LG apparaat wij praten. Natuurlijk is het belangrijk dat je de onderdelen koopt die specifiek voor jouw model (typenummer) geschikt zijn. Welk model LG apparaat jij bezit vind je terug op de sticker op jouw apparaat. Stel, je hebt een LG koelkast of een LG vaatwasser, dan gebruik je jouw typenummer om de onderdelen voor jouw specifieke apparaat te vinden. Heb jij het nummer gevonden? Bel deze dan gerust door naar Het Onderdelenhuis, wij helpen je graag verder.

LG onderdelen nodig?

Het Onderdelenhuis levert al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw LG onderdelen en accessoires. Voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van toestellen in en rondom het huis. Het Onderdelenhuis pakt alle onderdelen met zorg in en versturen deze waar jij het maar wil ontvangen. En vind je het juiste onderdeel of accessoire niet dat je zoekt? Het Onderdelenhuis heeft een team van experts klaar staan om eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar net dat ene lastig te vinden product. Dat Het Onderdelenhuis vaak via zijn vele leveranciers nog speciaal voor je kan nabestellen. Neem gerust contact op wij zoeken het voor je uit!

Het Onderdelenhuis, de onderdelenwinkel!

Het Onderdelenhuis heeft het meest complete aanbod aan onderdelen en accessoires. Ter reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van elektronische apparaten in en rondom het huis. Gewoon, die dingen die je zelf gemakkelijk kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kan je er veel meer uit halen. Door goed onderhoud, reparaties of de juiste upgrades verleng je de levensduur van alle apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. Voor alle onderdelen kom je naar Het Onderdelenhuis. Zoek jij de juiste onderdelen? Het Onderdelenhuis heeft alles voor LG witgoed. Deze LG onderdelen zowel voor de koelkast, diepvries, wasmachine, vaatwasser, wasdroger tot onderdelen van de afzuigkap.

Merkonderdelen

AEG onderdelen
AEG
Atag
Atag
Bauknecht
Bauknecht
Bosch
Bosch
Electrolux
Electrolux
Etna
Etna
Miele
Miele
Pelgrim
Pelgrim
Samsung
Samsung
Siemens
Siemens
Liebherr
Liebherr
Whirlpool
Whirlpool
Indesit onderdelenIndesit Philips onderdelenPhilips Zanussi onderdelenZanussi