Toont alle 9 resultaten

LED Standaard

LED standaard verlichting, is de ideale vervanger voor de traditionele gloeilamp. Dankzij een energiebesparing van 90% is de standaard LED lamp goed voor het milieu en niet onbelangrijk ook voor je portemonnee. De LED standaard buislamp is verkrijgbaar met een kleine E14 fitting en met een BA15 bajonetfitting. Je hebt de keuze uit de verschillende Wattages: 0,3W, 2W, 2,3W en 3W. Tevens levert Het Onderdelenhuis dimbare standaard LED lampen.

LED standaard kopen


Dimbare LED standaard

Laat je niet misleiden door het simpele uiterlijk van de dimbare LED standaard lamp. Het licht van de standaard LED lamp heeft een kleur echtheid van 90. Wat wil zeggen dat dit soort LED lampen 90% overeenkomen met het normale licht. Tevens is de standaard LED lamp perfect dimbaar. Hiervoor dien je wel een andere transformator te plaatsen, wat weer ten goede komt van de LED standaard lamp. Door de warme kleur licht is, is deze LED lamp een perfecte vervanger voor de bestaande gloeilamp.

LED standaard bestellen

Wil je meerdere LED standaard lampen bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Kom gerust eens langs in de onderdelenwinkel. Wij geven je graag meer informatie en advies. Tevens denken wij graag met je mee om het meest sfeervolle en ideale licht voor in en rondom je huis te creëren met standaard LED lampen.