Toont alle 28 resultaten

LED spots

LED spots en de juiste verlichting om te realiseren. LED spots bieden wij in diverse LED spotverlichting aan. Je hebt bij ons keuze uit: Wifi spots ter vervanging van je bestaande verlichting. En kant en klare inbouwspots (Milight Downlights) RGBWW en Dual White LED spots. Natuurlijk heb je de keuze om de LED lampen los te kopen, aan te schaffen in combinatie met een afstandsbediening of met een Wifi module voor bediening die met een speciale applicatie bedient kan worden.

LED strip kopen

6,99
14,99
25,99
+
Uitverkocht

Wat zijn RGB LED strips?

LED strips met RGB LEDs bevatten de drie primaire kleuren rood, groen en blauw. Door de LEDs onderling meer en minder krachtig te laten schijnen ontstaan er andere kleuren. Deze kleuren noemen we de secundaire kleuren, of mengkleuren. Hierdoor maakt RGB het mogelijk bijna oneindig kleurenspectrum te realiseren. RGB LEDs worden ook wel multi kleur of multicolor LEDs.

RGB LED verlichting bedienen

Om de drie primaire kleuren met elkaar te mengen en zo duizenden andere kleuren te creëren speelt de LED verlichting afstandsbediening een cruciale rol. Het mengen van de LED kleuren verschilt per afstandsbediening. Er zijn twee verschillende soorten LED afstandsbedieningen: één waarbij je gebruik maakt van de vooraf ingestelde kleuren of een ander afstandbediening waarbij jezelf alle kleuren kunt mengen. Deze geeft dan ook meer mogelijkheden. Met de Wifi module kan je deze bedienen. Daarnaast verschillen de afstandsbedieningen in bereik, type signaal en mogelijkheden.

RGB LED strip kopen

RGB LED strips kopen? Dat kan los per onderdeel of in complete LED sets. De complete RGB LED sets zijn zo samengesteld dat deze compleet en voor direct gebruik worden geleverd. Bij iedere RGB set heb jij uiteraard nog een aantal keuzemogelijkheden. Het Onderdelenhuis adviseert je graag bij het kopen van RGB LED strips.

RGB LED strip bestellen

Het is mogelijk om de RGB LED strip te bestellen. Zo kan jij ook kiezen om meerdere LED strips te bestellen. Ook hierbij adviseert Het Onderdelenhuis om de juiste keuze te maken. De RGB stips zijn zo besteld en kan je de volgende dag komen ophalen. Voor een kleine meerprijs en een langere levertijd kunnen deze naar het gewenste adres worden gestuurd.