Toont alle 4 resultaten

LED Speciaal

LED speciaal verlichting zijn er ook voor speciale toepassingen zoals in de tuin, voor de PC of TV. Bekijk hier alle speciale LED mogelijkheden en krijg een hoge kwaliteit LED verlichting.

LED speciaal kopen

LED Speciaal

Schakelbord E14 1,8W

2,99
7,99

LED speciaal lampen

Speciale LEDs vindt je hier als samengestelde en complete LED strips sets voor specifieke verlichting. Omdat de LED strip een technisch product is, kan het soms uitdagend zijn om de juiste onderdelen bij elkaar te vinden. Het Onderdelenhuis geeft je graag advies over welke speciale LED verlichting jij het beste kunt gebruiken.

Complete LED strip sets

Het Onderdelenhuis is een LED specialist op het gebied van LEDstrips. Door gebruik te maken van slimme combinaties. En het zorgvuldig selecteren van de juiste componenten. Ben jij als klant verzekerd van een uitgebreid aanbod LED strip sets.

LED strips voor buiten

Speciale LED strips zijn eigenlijk alle standaard LED strips maar dan zo geconfigureerd dat deze in specifieke situaties kunnen worden toegepast. Zo zijn er LED strips voorzien van een coating. Wat een soort van beschermlaag is en ervoor zorgt dat deze LED strips waterdicht zijn en zo ook geschikt zijn om buiten te gebruiken. Deze LEDs heeft Het Onderdelenhuis uitgerust met een handig montageset waarmee jij in een handomdraai alle verbindingen waterdicht maakt. Hierdoor zijn deze LED strips niet alleen geschikt als aquarium led verlichting, maar ook als tuinverlichting.

Speciale LED strip sets

Soms beschik je niet altijd over een stroompunt. In die gevallen is het handiger om een LED strip op accu of batterij te gebruiken. Je bent dan zeer flexibel zonder aan een stopcontact vast te zitten, of met lange verlengkabels te werken. Soms is er juist een speciale voeding aanwezig. Dan kan je bijvoorbeeld denken aan een USB-poort van je PC of TV. In de meeste gevallen sluit je hier zo een TV LED strips op aan. Heb je wel eens aan verlichting voor in de PC is gedacht? De PC LED strips sluit je direct aan op de voeding van de computer. Wil je meer informatie? Kom gerust naar Het Onderdelenhuis toe, wij helpen je graag verder.