Toont alle 2 resultaten

LED Philinea

LED Philinea verlichting, dit is een buislamp Philinea LED lamp van 18 Watt. Deze vervangt de 120 Watt 2-pins en is nu verkrijgbaar in 18 Watt. Dit lijkt wellicht weinig, maar een LED buislamp met 18 Watt aan vermogen staat gelijk aan een reguliere gloeilamp van 120 Watt aan vermogen. Waardoor jij voldoende hebt om een ruimte op een mooie wijze te verlichten.

LED Philinea kopen

LED Philinea Ledlamp Lamp Lampen
14,99
LED Philinea Lamp Ledlamp
12,99

LED Philinealamp

De LED Philinealamp is een enorme energiebesparing op ten opzichte van de normale Philinealamp, waardoor het de moeite waard is om deze te vervangen voor een LED variant. Hierdoor zorg je voor een besparing van 85% aan energie. Houd rekening met de afmetingen van de LED Philinealamp en kies op die manier het exemplaar waar je naar op zoek bent.

Philinea LED bestellen

Een Philinea LED bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis! Uiteraard bestel je de buislamp Philinea LED 18 Watt, deze is een vervanging van de 120 Wat 2-pins lamp en is eenvoudig online te bestellen. Wil je meer informatie over de LED Philinealamp? Kom gerust naar Het Onderdelenhuis, wij geven je graag meer informatie en geven gratis advies.